top of page

Onze Innerlijk Kind dagen en weekenden
Los en in combinatie met elkaar te volgen. Een samenwerking van Groeicirkel en Praktijk Hou-Vast: Sylvia Monten en Corine van Westerloo.

image.jpg

Voor iedereen die op een lichte én diepgaande manier contact wil maken met de innerlijke-kind-delen die we allemaal nog in ons hebben. Gezonde, speelse en wijze kind-delen, en verstopte, afgewezen, eenzame kind-delen. Contact met je innerlijk kind brengt je weer in verbinding met jouw authentieke levenslicht en levenslust.

Innerlijk Kind-dagen

3 dagen, los of in serie te volgen. In Zutphen – vrijdag 13.00 – 20.00 uur (inclusief lichte vegetarische avondmaaltijd)

Data: 25 okt, 22 nov, 13 dec

Hoe is het met jouw innerlijk kind in het NU? Je innerlijk kind is o.a. een deel van jou die ooit ergens iets nodig heeft gehad in het toen en daar, maar het toen niet heeft gekregen. En nu vraagt dit deel op een kinderlijke manier nog steeds soms om aandacht. Waar zit zij/hij nog verstopt, wat heeft zij/hij nu nodig en hoe kan zij/hij weer stromen? En je innerlijk kind is ook een krachtige bron van authentieke unieke levensenergie.

Deze dagen zijn ook een inchecken bij jezelf en de tijd te hebben om te zijn, te voelen en te ervaren hoe het met je is en wat er in je leeft. We gaan samen landen, naar binnen, en van daaruit weet je pas wat er ‘wil’ in dat moment.
We gaan contact maken met en gebruik maken van de kracht van jouw innerlijk kind. Zij/hij weet en voelt.
Zij/hij kan je vertellen welke vragen of behoeften er in je leven. Soms weet zij/hij antwoorden op vragen die je nog niet wist dat je die had.

Jouw basis is je levensenergie, je “levenslicht”. Hoe is het daarmee?
Brandt het groots of klein, zit er verwarring op mijn en dein, ervaart het pijn of fijn?
Luister je daarin naar de wijsheid van je lichaam en ziel? En hoe geef jij expressie aan wat in je leeft?

Contact met je innerlijk kind vanuit de thema’s: ‘Groot en klein’, ‘Mijn en dein’, ‘Pijn of fijn’ - dit zijn de thema’s die we deze dagen de ruimte gaan geven vanuit verschillende werkvormen. Per dag/thema hebben we in ieder geval één werkvorm die specifiek ingezet gaat worden. Verder volgen de werkvormen de wensen die er die dag leven. Er kan heel veel en er hoeft niks. Denk aan: meditatie/ visualisatie, ademwerk, lichaamswerk, een opstelling, dans, inquiry’s, helend schrijven, intuïtief tekenen, encaustic art en andere creatieve werkvormen.

Vanuit hier ga jij je essentie en waarheid als vanzelf opdelven onder de drukte of verwarring van alledag uit. Onze wens is dat je verwonderd, warm en vervuld met een heldere blik op jezelf en je leven weer naar huis gaat die avond. En met een ‘gezien, gekoesterd en gevoed’ innerlijk kind.


Programma

Vrijdag 25 okt
Groot en Klein – Deze dag werken we o.a. met sprookjes en een creatieve werkvorm.

Vrijdag 22 nov
Mijn en Dein – We doen deze dag o.a. kleine resonantie-processen (opstellingen) vanuit Encaustic Art (wastekeningen)

Vrijdag 13 dec
Pijn en Fijn – Deze dag zullen we o.a. werken met enkele expressieve werkvormen.

Ook in het najaar zijn er drie Innerlijk Kind-dagen gepland, de thema’s daarvoor zijn nog niet bekend: 25 oktober, 22 november en 13 december.

Je kunt deze dagen los volgen, er meerdere boeken voor een vast moment in de seizoenen van je leven in dit komende jaar of als een mooi vervolg op een van de weekends. Er zijn maximaal 12 plekken per dag.

Innerlijk Kind Weekend


Volle weken en dagen
Verplichtingen en sociale afspraken
Waar is de tijd voor mij?
Voor mij alleen,
Zonder moeten of hoeven,
Voor mijmeren of dromen.

 

Om mijzelf te ontmoeten en
Mijn behoeften weer te voelen,
Voor contact met mijn innerlijk kind.

Om haar te koesteren,
Gerust te stellen en te laten weten:
Je hoeft niks te doen, om te mogen zijn..

 

Je bent hier, in mij, en het is zo fijn dat jij er bent!
 

Data

In 2024 geven we twee los te volgen weekenden rondom/met Innerlijk Kind-werk, in Havelte (Drenthe).
Data: 26 – 28 April en 27 – 29 september.
Tijden: van vrijdagavond 19.00 tot en met zondagmiddag 16.00.
Hier zijn beperkt plekken voor beschikbaar, maximaal 8 mensen.

Een weekend tijd voor jezelf en om de verbinding aan te gaan met je innerlijk kind. Ook hier zullen wij gebruik maken van bovengenoemde werkvormen maar dan nog meer vanuit de vrije flow.
Waar mag een lichtje op gaan schijnen?Als je al eens met ons op retraite bent geweest dan weet je dat dit niet uit te leggen fijn en natuurlijk gaat. Je gaat in een weekend als dit als vanzelf naar je eigen essentie en waarheid.

De weekenden geven ook een mooie aftrap voor het deelnemen aan de drie Innerlijk Kind-dagen die in de maanden daarna volgen.

Aanmelden
Dat kan via een mail aan Corine van Westerloo: vanwesterlooc@gmail.com, of bel haar voor meer info/kennismaken: 06- 38468735.

Tarieven:
Losse Innerlijk Kind-dag (25 okt, 22 nov, 13 dec, van 13.00 – 20.00 uur): €155. Dit is incl. btw, koffie/thee/fruit, lekkers en een lichte avondmaaltijd.


Innerlijk Kind Weekend (26 – 28 April, 27 – 29 september, te Havelte, van vrijdag 19.00 t/m zondag 16.00): € 475
(op 2pk, toeslag € 75 voor verblijf op 1 pk). Dit is inclusief verblijf, programma, 2 x ontbijt en lunch, avondeten op zaterdag en alle drinken/fruit/versnaperingen op de dag (geheel vegetarisch).
 

Weekend met de drie daarop volgende dagen: € 895.

child-2887483_1280.jpg

Innerlijk Kind dagen – Innerlijk Kind weekends 2024

bottom of page