top of page

Massages

Massage zet het lichaam letterlijk weer in beweging. Deze therapie zal vanuit verschillende invalshoeken worden toegepast.  Het is een prettige, zachte manier om vanuit het denken weer verbinding te maken met het gevoel. Het haalt jezelf letterlijk en figuurlijk uit je hoofd.

De aanrakingen van de massage zorgen voor de bewustwording van spanningen in het lichaam. Omdat het een drukpuntmassage is worden eventuele blokkades opgeheven en kan de natuurlijke balans weer worden hersteld. 

Zodat de hele cirkel weer in beweging wordt gezet.  

 

Je kunt ‘je oude jas’ even loslaten en voelen waar in je lichaam er blokkades zijn of wat het vrijmaken van de spanningen in het lichaam met je doen. Je leert hierdoor om weer te voelen wat spanning en ontspanning is. 

En je geeft je brein het seintje dat het veilig en kloppend is om te ontspannen.

 

In mijn basisopleiding tot Wellnesscoach heb ik o.a. allerlei massagevormen geleerd.

De meest doeltreffende is toch wel de shiatsu massage. Deze is laagdrempelig toepasbaar, zelfs over de kleding heen. Omdat het een drukpuntmassage is worden eventuele blokkades opgeheven en kan de natuurlijke balans weer worden hersteld.

Omdat het een holistische therapie is, wordt niet alleen het aangedane gebied behandeld, maar wordt er ook rekening gehouden met levensstijl en achtergrond van de cliënt. Zodat de hele cirkel weer in beweging wordt gezet.

Therapeutische Massage

Een Medische Massage kan verlichting bieden bij onder andere rug- en schouderklachten, hoofdpijn en hoge spierspanning. Hierbij proberen we het lichaam weer vrij te maken van spanningsgebieden waardoor alle lichaamsfuncties weer beter zullen functioneren. Het heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding, zorgt voor een betere doorbloeding, verlaagt de bloeddruk, verminderd stress en stimuleert het geluksgevoel.

bottom of page