top of page
foto wijzijnm.jpg

Adem is leven

Bewust ademen, is bewust leven

Volledig ademen, is volledig leven

Krachtig en vrij ademen, is krachtig en vrij leven

Wie ben ik? Corine van Westerloo

 

Jarenlang heb ik in verschillende takken van de zorg gewerkt.

Ziekte heeft ervoor gezorgd dat ik echt een nieuwe beweging mocht gaan maken. In mijn zoektocht om er weer bovenop te komen kwam ik in 2008 terecht bij de Academie voor Wellnesscoaching, een opleiding met een holistische kijk op het leven.

 

Alles is een deel van elkaar en heeft met elkaar te maken. Lichaam en geest zijn één.Hier ben ik echt weer vanaf de bodem gaan onderzoeken, wie ben ik eigenlijk, waarom blokkeer ik, wat draag ik bij me waar ik last van heb, wat wil IK.

 

Ik ben me steeds meer in dit vak gaan verdiepen omdat ik er persoonlijk achter kwam ,dat kijken vanuit meerdere invalshoeken naar een blokkade ontzettend krachtig werkt. Het sluit ook heel erg aan hoe ik als mens ben. Ik hou van afwisseling, verschillende stukjes bij elkaar brengen. Soms serieus, dan weer met humor, rust en actie en vooral uiting geven aan mijn creatieve zijn.

 

Ik wil vooral genieten van het leven en er voor mezelf uithalen wat er in zit. En soms zijn er dalen voor nodig om weer te kunnen voelen dat je leeft. Dat heet LEVEN!

bottom of page