top of page

Aan de oplader

15 september 2020

Door de retraites die we nu geven merk ik dat er een bak energie bij mij vrij komt. Dit is dus blijkbaar wat ik hier te doen heb. Ik liep de afgelopen maanden echt op wolkjes.


De rust van de Corona heeft mij blijkbaar goed gedaan, en nieuwe dingen uitzetten (ja want er volgt NOG meer) geeft mij dus meer energie. En wat is het weer heerlijk om te kunnen samenwerken. Ik werk nu ongeveer 11 jaar alleen en hoe fijn dat ook is, op deze manier steeds een samenwerking instappen is voor mij echt een cadeau.


De keerzijde van het doordartelen is dat er af en toe weer even ingegrepen mag worden om de waarschuwing te geven “blijf wel goed voor jezelf zorgen”.

De energie mag er constant zijn maar dan moet ik er wel voor zorgen dat ik me goed blijf voeden.

En tja daar gaat het bij mij nog wel eens mis in mijn leuke leven, slechte voeding, alcohol, te weinig water, te weinig beweging, hangen voor de tv en geen creativiteit. En zo zorg ik er zelf voor dat mijn batterij in het rood komt te staan. Alle verschijnselen zijn er al. Moe, grazen naar chocolade, pukkels, gewrichtsklachten, etc. Morgen ga ik het weer anders doen….!


Helaas te laat, ik ben de afgelopen week flink ziek geweest, het verschijnsel Corona maakt het er niet makkelijker op. Ik durf momenteel goed op mezelf te vertrouwen en weet vaak wel waarom ik even onderuit ga. Maar nu komt daarbij, moet ik me laten testen, en wanneer dan, en hoe en wat. Afijn laten testen en mijn gevoel klopt, negatief.

Ik merk dat ik gelijk thuis vrijer begin te hoesten. Heerlijk eruit met al die troep.


Ik heb letterlijk een paar dagen in mijn cocon gezeten, veel geslapen en veel op mezelf.

In vol vertrouwen dat het oude wat mij niet meer dient eruit mag zodat ik het nieuwe tot mij kan nemen. En sinds gister ben ik weer uit mijn cocon gekropen, toen nog met aardig slappe vleugels. Maar sinds vandaag voelen ze alweer een stuk sterker. De eerste bewegingsreeks zit er weer op, de groentes zijn weer binnen voor de smoothies en ik zit alweer lekker achter mijn laptop voor vernieuwende zaken. De komende dagen doe ik rustig aan zodat mijn vleugels steeds sterker en helderder worden en dan hupla kan ik de lucht weer in. En hopelijk ga ik na deze keer weer wat sneller op een mooie bloem zitten om mij te voeden.


Corine

bottom of page