top of page

Ineens is het daar……..

24 April 2020


Ineens is het daar……..


Ik voel me vandaag dankbaar.

Mijn praktijk ligt plat, geen fysieke contacten met mijn cliënten en het bedrijf waar ik al 9 jaar onafgebroken masseer, geen inkomen, nog geen duidelijkheid over financiële ondersteuning, geen logeerpartijtjes bij mijn oudste dochter, mijn jongste dochter een tijd uit huis omdat wij niet fit waren, mijn moeder en partner niet kunnen opzoeken en vasthouden, niet kunnen knuffelen met familie en vrienden, mijn vakantie is geannuleerd, geen terrasjes kunnen pakken met mijn lief, geen vooruitzichten op festivals en zo kan ik nog wel even doorgaan.


Maar wat voel ik mij dankbaar want de mensen die ik liefheb zijn gezond, ik voel nog steeds de verbinding met mijn cliënten en het bedrijf, mijn collega’s, er is financieel nog wat ademruimte, mijn dochter is een paar uurtjes langs geweest en wat hebben we gelachen, mijn jongste is weer thuis waar ik volop van kan genieten omdat ze zoveel thuis is, mijn praktijk staat er nog en als ik er binnenkom is het net of ik weer aan het werk ben, ik stuur en krijg kaartjes en lieve berichten van vrienden, we zetten deze zomer onze tent in de achtertuin, en kunnen nu al 6 weken genieten van het mooie weer en het buitenleven in ons paradijsje met af en toe een wijntje in de hand, ik heb zat tijd voor yoga en andere bezigheden, en van drukte hou ik toch al niet zo.


Maar vooral ben ik dankbaar omdat ik voel dat mijn leven klopt. Ik voel een diep vertrouwen in de toekomst, ik voel dat wat ik dagelijks in mijn werkzame leven uitdraag, rust, verdieping ruimte maken voor je emoties en deze doorvoelen klopt. Het is voor mij de weg geweest naar dit leven, dit nu, alles mag er zijn de angst, paniek, het genieten maar vooral het diepe vertrouwen.


Lieve groet,

Corine

www.praktijkhouvast.nl

John Hain is mijn inspirator voor prachtige kunst en het schrijven van mijn blogs. Als ik zijn kunst zie dan gaat de inhoud voor de bijpassende tekst van de blog vanzelf stromen..

bottom of page