top of page

Graag nemen we jou mee naar een prachtige plek in de Algarve. Boven in de heuvels hebben we een prachtig retraite oord tot onze beschikking. Hier kan jij uitrusten, inzicht krijgen in jezelf, opladen, lol hebben en de energie van Portugal voelen, zien en meemaken door onze ogen.

- Leef

Retraite “Leef” 4 t/m 9 Juni in Portugal!! (6-daagse)

Graag neem ik je mee naar het land waar ik 7 jaar geleden verliefd op ben geworden Portugal. De energie van Portugal geeft mij gelijk een veilig en gegrond gevoel. In de plaats Aljezur in de Algarve hebben we een prachtig retraite oord tot onze beschikking. Met een heerlijk zwembad, een fijne (yoga) ruimte, mooie 2 persoons slaapkamers met voldoende privacy en eigen douche en toilet, en een gezamenlijke ruimte waar we lekker kunnen eten en ontspannen. Elke dag worden hier heerlijke maaltijden met liefde voor je bereid door mijn vrouw Marijke. 


De invulling van het weekprogramma is zeer divers.

We zullen elke ochtend starten met een meditatie en zacht lichaamswerk in de fijne zaal of ergens buiten. En we bezoeken een magisch strand waar we intuïtief gaan tekenen of schrijven. Op spontane momenten gaan we bezig met zelfonderzoek op verschillende manieren. Vanuit de ontspanning mogen antwoorden naar je toe komen En natuurlijk brengen we een bezoekje aan de pottery in Portugal. Verder is er voldoende ruimte voor ontspanning aan het zwembad of elders.


Ik kijk er naar uit de magie van Portugal aan je door te geven!

Volledige aandacht voor jou met alles wat er gezien wil worden.

Meditatie/ Visualisatie

Zacht Lichaamswerk

Innerlijk onderzoek

Adem en Ontspanning

Intuitief tekenen en schrijven

Locatie

We hebben een volledig landhuis ter beschikking gelegen in de Aljezur in de charmante Costa Vicentina waar de zon aanwezig is voor ten minste 300 dagen per jaar. Een rustige plek midden in de natuur.


Kosten: € 995,00


Inclusief: 5 nachten op prachtige locatie. Volledig verzorgd: ontbijt, lunch, diner, thee/koffie/versnaperingen. De retraite duurt tot vrijdagmiddag.

Exclusief: Vliegreis. Reis en Annuleringsverzekering.

Op het moment van inschrijven, dient er binnen 7 dagen een aanbetaling gedaan te worden van 30%. Het overige bedrag hoef je pas te betalen 8 weken voor vertrek. Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan tijdens je boeking.

Je kunt een vlucht boeken bij Ryanair of Transavia. We verwachten je bij ons op de locatie tussen 15.00 en 18.00. Je kunt een auto (met elkaar) regelen of wij halen je op tegen een vergoeding.

* volpension en incl BTW. Met factuur voor zzp-er/ bedrijfsdeelname is dit bedrag excl. btw.

bottom of page