top of page

Deze tijd vraagt om innerlijk werk: er wordt veel aangeraakt. Door alles wat er om je heen gebeurt kan het niet anders dan dat je geconfronteerd wordt met al je eigen verlangens en patronen, al je wensen en angsten.

Ik werk als lichaamsgericht coach met de wijsheid van het lichaam, en heb mij gespecialiseerd in het werken met het innerlijk kind, (trauma) seksualiteit, stress, adem en ontspanning. Vanuit een veilige bedding, nuchtere wijsheid en speelse nieuwsgierigheid loop ik graag een stukje mee op jouw levenspad.

Info rondom groeicirkelretraites

Al onze gezamenlijke retraites bevatten de volgende werkvormen die we kunnen inzetten. Opstellen van het verlangen- IOPT/ systemisch (familie) opstellingenwerk. Zacht lichaamswerk/ademwerk, inquiry, visualisatie, meditatie, creatieve werkvormen, etc.

Voor verdere info over de retraites zie: www.groeicirkel.nu /retraites 

Free Flow Retraite

22 t/m 25 mei in Olst ( 4 daagse)

Terug naar je kern, het is tijd om te gaan DOEN! Niet meer aan de kant blijven staan of alleen een teen dippen in het water, maar echt de stroom in.

Met Lichaam en Ziel 

7 t/m 9 Juli in Havelte ( 3 daagse)

Welke signalen geeft jouw ziel aan je door via je lichaam? We gaan op zoek naar manieren om contact te maken en te luisteren naar de boodschappen van je wijze lichaam.

Tijd voor mij! 

21 t/m 24 aug in Olst (4 daagse)

Een retraite met als extra Dru – yoga ( een vloeiende meditatieve vorm van yoga) en massage – mogelijkheid. Uit je hoofd, in je lijf, weer ervaren wat belangrijk voor je is.

Hou Vast Inspiratiedagen

Ik bied dit voorjaar 2 losse inspiratiedagen aan op een mooie locatie in de Flevopolder. Een inspiratie dag is een trainingsdag, workshop en retraite ineen. Je krijgt informatie/ inzicht, gaat ermee aan de slag en dit alles mag vanuit de rust en verbinding ontstaan.

Tijd: van 10.00 tot 16.00 | Locatie: Klutenpad 13 8312 PH Creil | De kosten voor deze dag zijn €150,00

Met factuur voor zzp-er/ bedrijfsdeelname is dit bedrag excl. 

Inspiratiedag “De taal van mijn lichaam”

13 Mei in Creil

Krijg inzicht in de kracht van beweging. Door het herkennen van je eigen lichaamssignalen ontstaat er steeds meer inzicht in de wisselwerking tussen lichaam en geest. Als een blokkade in beweging wordt gezet mag je energie weer vrij gaan stromen.

Inspiratiedag “​Wat is jouw innerlijke beweging?”

15 April in Creil

Tijdens deze dag krijg jij zicht op je eigen overlevingsdelen. Leef jij bijvoorbeeld vanuit authentieke kracht en openheid of vanuit gepantserde kwetsbaarheid. We gaan in contact met ons innerlijk kind en ons wijze lichaam.

Heb je belangstelling voor een inspiratiedag/dagen? Laat het me weten via telefoon of mail.

bottom of page