Voorjaar retraites:

Retraite 'Met lichaam en ziel': 13-15 mei 2022 (Havelte)
8-10 juli 2022 (Loenen)

Luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Met opstellingen, zacht lichaamswerk, creatieve werkvormen 


Kom op een prachtige plek in het mooie Drenthe genieten van dit ontspannen en verdiepende retraite-weekend. Je lichaam is het voertuig van je ziel: als je gaat luisteren naar je lichaam heeft het je zoveel te vertellen! Op een liefdevolle manier leer je jezelf en je lijf zo nog beter kennen, en zal je versteld staan van de stroom van levensenergie, inspiratie en creativiteit die dit brengt.

Door zacht lichaams- en ademwerk, systemische oefeningen en allerlei creatieve werkvormen krijg je meer overzicht en inzicht in wat er speelt in jou en in je leven. Je komt moeiteloos in contact met een diepere wijsheid en weten in jezelf. Ook lichamelijke klachten kun je als ingang voor je onderzoek nemen voor meer inzicht in wat jij nodig hebt. Je doet ervaringen op die je makkelijk in je dagelijkse leven mee kunt nemen voor meer balans, innerlijke rust, inspiratie en vreugde.

De retraite is voor jou als je zin hebt in ontspannen dagen met tijd en aandacht voor jezelf en je ook op een speelse manier een verdiepend onderzoek met je lijf aan wilt gaan.


Optioneel kun je ook een helende ontspanningsmassage boeken (€ 60/50 min) door Judith Post.


Met Sylvia Monten en Corine van Westerloo. Voor meer info of aanmelding: www.groeicirkel.nu of bel 06 – 4169 6936.