top of page

Blog

15 september 2020

Aan de oplader


Door de retraites die we nu geven merk ik dat er een bak energie bij mij vrij komt. Dit is dus blijkbaar wat ik hier te doen heb. Ik liep de afgelopen maanden echt op wolkjes. De rust van de Corona heeft mij blijkbaar goed gedaan, en nieuwe dingen uitzetten (ja want er volgt NOG meer) geeft mij dus meer energie. Lees meer..

19 juni 2020

Wat stilte doet


Nu in de voorbereiding van de retraite die we gaan geven gaan mijn gedachten vaak terug naar mijn 1e meerdaagse retraite. Alles was nieuw voor me, de locatie, de groep mensen, het echte los zijn van thuis, geen contact met telefoon, social media etc.

Natuurlijk was het eerst onwennig, geen plek voor prietpraat, alleen mijn naam deed er toe.

Niet waar ik vandaan kwam, hoe mijn privé leven eruit zag en wat voor werk ik deed. Lees meer..

05 mei 2020

Bevrijding


Ik vind het een mooi woord Bevrijding. En ik wil graag met jullie delen waar dit woord bij mij voor staat. Het eerste beeld wat in mij opkomt is van ongeveer 13 jaar geleden. Ik had een trainingsweekend emotioneel lichaamswerk van mijn opleiding. Ik moest daar, vond ik toen bijzondere oefeningen doen, het naspelen van emoties bijvoorbeeld en flink uit je comfortzone gaan. Wat had ik een weerstand. Lees meer..

24 April 2020

Ineens is het daar……..


Ik voel me vandaag dankbaar.

Mijn praktijk ligt plat, geen fysieke contacten met mijn cliënten en het bedrijf waar ik al 9 jaar onafgebroken masseer, geen inkomen, nog geen duidelijkheid over financiële ondersteuning, geen logeerpartijtjes bij mijn oudste dochter. Lees meer..

bottom of page